Vårens planerade föreställningar och seminarieaktiviteter inom projektet Jag är tid, jag är rum är alla inställda med anledning av covid-19. Vi återkommer med nya datum efter sommaren så snart vi vet mer!

Grafisk design: Erik Rask

Följ med på en sinnlig upptäcktsresa i ljus, skuggor, speglingar, mjukt, hårt, skrovligt, kallt, varmt och kroppens klanger. Landskap där kroppen och rummet får hitta en egen rytm att andas tillsammans. Rum att utforska, röras vid, förundras av, förändras i och vibrera mot. Ett nära varande i ett förhöjt nu.

För barn och vuxna i alla åldrar och med olika förmågor.

Biblioteket i Eslöv (INSTÄLLT):

24 april. Bokade grupper från förskola och särskola.

Lördag och söndag 25-26 april. Offentliga föreställningar kl. 12.00 och 14.00. Mer info och bokning av plats: HÄR

27-28 april. Bokade grupper från förskola och särskola. 

Malmö, Karavans produktionsstudio (INSTÄLLT):

21 april. Bokade grupper från Korrebäckens förskola.

4 – 26 maj. Bokade grupper från förskola och särskola.

Samtal och seminarier (INSTÄLLT):

28 mars kl. 14.00 inom Malmö Scenfest berättar vi om projektet Jag är tid, jag är rum och samarbetsprocessen med Korrebäckens specialförskola. Danscentrum Syd, Bergsgatan 29 i Malmö.

15-16 april medverkar vi på InnoCarnival Skåne med Jag är tid, jag är tum, tillsammans med pedagoger från Korrebäckens specialförskola. Amiralen Folkets Park, Amiralsgatan 35 i Malmö.

15 maj kl. 13.00 – 14.30 arrangerar vi ett seminarium på BIBU med rubriken Att söka upplevelser av delaktighet för alla kroppar. Dunkers Kulturhus, Kungsgatan 11 i Helsingborg.

VARMT VÄLKOMNA!