—————————————————————-

Marta Cicionesi. Frilansscenograf inom teater, dans och opera som har medverkat i ett stort antal produktioner, bland annat i Sverige, Italien, Frankrike, USA, Indien och Finland. Är född i Italien, uppvuxen i Indien och utbildad i Italien vid Istituto Statale d´Arte di Firenze.

Marina Cicionesi Jansson. Fotograf. Deltar i projektet Expedition: Frihet med locationscouting och fotoexperiment för att undersöka scenografins påverkan på rörelse samt läsart hos betraktaren.

Lena Fogelberg. Aukt. feldenkreispedagog, lärare och skådespelare.

Lisbeth Hagerman. Utbildad dansare och koreograf vid bl.a. Balettakademiens yrkesskola och Danshögskolans koreograflinje i Stockholm. Arbetar inom det scenkonstnärliga fältet med dans, teater, installation och mask. Även pedagogiskt verksam inom scenkonstprojekt med barn och unga.

Elin Kattler. Scenkonstnär och kulturpedagog med bakgrund i dansteater, butoh och performance.

Dana Lötberg. Utbildad på K3, Scenproduktion, i Malmö och verksam som ljus- och scentekniker och ljussättare. Tidigare utbildad i teater- och dramapedagogik på Hampnäs FHS och Umeå Universitet. Är anställd på  Malmö Stadsteater.

Håkan Magnusson. Scenograf utbildad vid Dramatiska institutet. Verksam inom en rad olika konst och scenkonstsammanhang. Master i teaterpedagogik från Universität der Künste Berlin – Anställd på K3 Malmö Högskola där han undervisar och forskar i rumslig gestaltning och kreativa processer kopplat till kulturproduktion i vid bemärkelse. Utvecklar metoder med fokus på lekfullhet och icke hierarkiska strukturer. Läs mer: https://håkanmagnusson.se/sv/

Herman Müntzing. Musiker och kompositör utbildad på Kungliga musikhögskolan i Stockholm på 1980-talet. Är framförallt inriktad på experimentell musik och har givit konserter, föreläsningar och workshops i ett stort antal länder i hela Europa. Har ett intresseområde som kretsar kring att utvidga föreställningar om vad som kan betraktas som ett musikaliskt instrument liksom ett undersökande av akustiska kvalitéer i vardagsobjekt och material. http://www.hermanmuntzing.com

Astrid Hemer Nordenhake. Utbildad på K3 i Malmö med en bakgrund inom konsthantverk. Arbetar med scenografi och rekvisita inom allt från barnteater till zombiefilm.

Chiara Pellizzer. Frilansande kostym- och textildesigner utbildad i Milano vid Academy for art, design, textiles, costume. Arbetar sedan 2010 inom dans, teater och performace.

Erik Rask. Musiker, ljuddesigner och grafisk formgivare, bl.a. utbildad vid Scenproduktion, Malmö högskola. Har arbetat inom dans, teater och performance i sceniska produktioner av bl.a. Teater 23, Malmö Dockteater, Memory Wax och Cirkus Cirkör. Är även musiker i LUR samt en av medgrundarna till Karavan – scen och plattform för samtida cirkus i södra Sverige. www.jormahuset.se

Ellen Spens. Bakgrund som skådespelare inom fysisk- och visuell scenkonst med utbildning från Cantabile 2, Danmark, samt i teatervetenskap vid Stockholms universitet. Har även en magisterexamen med fokus på estetiska lärprocesser, från Lärarutbildningen, Malmö högskola.

Casper Wijlhuizen. Ljussättare utbildad vid Scenproduktion, Malmö högskola. Har tidigare arbetet med bl.a. Skillinge Teater, Karavan och Kompani Giraff.