—————————————————————-

Marina Cicionesi Jansson. Fotograf. I projektet Expedition: Frihet, deltar Marta och Marina med locationscouting och fotoexperiment för att undersöka scenografins påverkan på rörelse samt läsart hos betraktaren.

Lena Fogelberg. Aukt. feldenkreispedagog, lärare och skådespelare.

Lisbeth Hagerman. Utbildad dansare vid Balettakademin i Stockholm samt i koreografi vid Danshögskolan. Arbetar inom det scenkonstnärliga fältet med dans, teater, installation och mask. Även pedagogiskt verksam inom scenkonstprojekt med barn och unga.

Astrid Hemer Nordenhake. Utbildad på K3 i Malmö med en bakgrund inom konsthantverk. Arbetar med scenografi och rekvisita inom allt från barnteater till zombiefilm.

Elin Kattler. Scenkonstnär och kulturpedagog med bakgrund i dansteater, butoh och performance.

Dana Lötberg. Utbildad på K3, Scenproduktion, i Malmö och verksam som ljus- och scentekniker och ljussättare. Tidigare utbildad i teater- och dramapedagogik på Hampnäs FHS och Umeå Universitet. Tidigare arbetat på Helsingborg Stadsteater, Malmö Stadsteater och Sommarscen Malmö.

Håkan Magnusson. Scenograf utbildad vid Dramatiska institutet. Verksam inom en rad olika konst och scenkonstsammanhang. Master i teaterpedagogik från Universität der Künste Berlin – Anställd på K3 Malmö Högskola där han undervisar och forskar i rumslig gestaltning och kreativa processer kopplat till kulturproduktion i vid bemärkelse. Utvecklar metoder med fokus på lekfullhet och icke hierarkiska strukturer. Läs mer: https://håkanmagnusson.se/sv/

Herman Müntzing. Experimentell musiker. Läs mer: http://www.hermanmuntzing.com

Chiara Pellizzer. Kostymtecknare verksam inom teater och dans.

Erik Rask. Scenkonstnär med fokus på ljud och rörlig bild. www.jormahuset.se

Ellen Spens. Bakgrund som skådespelare inom fysisk- och visuell scenkonst med utbildning från Cantabile 2, Danmark samt i teatervetenskap vid Stockholms universitet. Även utbildad och verksam som lärare/pedagog med fokus på estetiska lärprocesser inom och utanför skolan.